Svenska oddsbolag

 


Som svensk bör du i första hand välja dom svenska spelbolagen för oddsspel. Även om det inte är nödvändigt för dig att använda en svenskspråkig websida eller att ha kontakt med svensk kundsupport så vill du förmodligen kunna spela på svenska spelobjekt som svensk fotboll eller ishockey. De spelbolag som har sverige som huvudmarknad erbjuder odds på svensk fotboll ner till division fyra och ger dig möjlighet att spela på typiskt svenska spelobjekt som bandy och vintersport.

Du bör dessutom alltid spela på oddsbolag som har licens och är verksamma inom EU för att vinsterna ska vara skattefria.

Svenska Oddsbolag

Betsson
har ett enormt spelutbud inom sport och andra händelser som är intressanta för svenska odds spelare. Betsson erbjuder inte bara många olika spelobjekt, utan även många spel på varje objekt.
Betsson sport erbjuder nya spelare 100% bonus, upp till 1000 kronor.

Gå till Betsson och få 100% bonus upp till 2500 kr...

Unibet är Sveriges största privata spelbolag. För andra året i rad har Unibet utsetts till Europas bästa spelbolag för sportspel. Med Unibet TV kan du följa matcherna live direkt i din dator samtidigt som du live bettar.
Unibet ger nya spelare 120% bonus upp till 1200 kronor.

Gå till Unibet och få 200% bonus upp till 2000 kr...

Expekt
har ett stort utbud med matcher och evenemang från stora delar av världen men fokus ligger på svensk och europeisk sport. Hos Expekt går det även att finna spel på mindre vanliga objekt och matcher längre ned i de stora ligornas seriesystem.
Nya sportspelare får ett Riskfritt spel på 2000 kr

Gå till Expekt Sport…

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gällerMer om oddsspel på nätet på http://oddsem.com/ och http://oopsports.com/ här kan du läsa om Odds Bonus och Betting Bonus för Svenska Spelare


Tillbaka till Svenska Spelbolag Online...

web stats